hit counter

A mai napról

 • 2021. Május 16.
 • Bika a mai csillagjegy.
 • Ma Mózes, Botond napja van.
 • A hét 7. napja.
 • Az év 19. hete.
 • A hónapnak 31 napja van.
 • Az év 135. napja.
 • Az év nem szökőév.
 • Napi bolygó:
 • Merkúr Merkúr
 • Napi ásvány:
 • Kalcedon Kalcedon
 • Tudtad-e?
 • Az asztrológusok szerint az emberre ugyanolyan hatással van a hold, mint az óceánokra. Ez nem is véletlen, hiszen az emberi test 75%-a vízből tevődik össze. Ezzel is magyarázhatóak a hangulatunk ingadozásai.
 • Hírlevél:
 • Feliratkozás

Töltse ki az alábbi kérdőívet!

Saját adataim

Alapvető információk
Nem:
Név:
Születési információk
Dátum:
Időpont:
Város:

Partnerem adatai

Alapvető információk
Nem:
Név:
Születési információk
Dátum:
Időpont:
Város:

Szerelmi horoszkóp

Néhány évtizede, vagy legyen inkább egy szűk évszázad, Európában divattá vált a szabad szerelem és a szabad párválasztás. A korábbi „suba a subához vagy guba a gubához” elven alapuló rendezett házasságokat felváltották az érzelmi alapú társas kapcsolatok. Ami számunkra már teljesen természetes, az a 20. század előtt elfogadhatatlannak vagy legalábbis botrányos elképzelésnek számított. Az ember fia vagy lánya nem a szívére hallgatva választott társat magának, hanem elfogadta azt, akit a szülei kiszemeltek számára. Félelmetesen hangzik, igaz? Pedig a rendezett házasságok tökéletesen ellátták társadalmi funkciójukat, családként működtek. Tagjai, ha nem is szerelemben, de megbecsülésben és azonos értékeket szem előtt tartva éltek együtt. Azonban, ha már kicsit könnyebben emészthető a kényszerházasság gondolata, eszünkbe juthat a mindig unatkozó Bovaryné vagy a megkeseredett Cersei Lannister és ismét önfeledten örülhetünk annak, hogy szabadon követhetjük a szívünk szavát. A választás szabadsága azonban felelősséggel is jár. A felelősség pedig kételyeket ébreszt: Vajon jól döntöttem? Megfelelő partnert választottam? A szerelem rózsaszínű köde csak ideig-óráig képes elfedni választottunk rossz tulajdonságait, vagy jellembeli hibáit, és akkor jön a kiábrándulás, és az a bizonyos „oh, ha ezt előre tudom” érzés.

Szerencsére nem kell a sötétben tapogatóznunk. Még ha nem is hiszünk benne, hogy a világon 12 féle ember van, akkor sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a különböző csillagjegyek szülöttei igenis hordoznak magukban tipikusan a csillagzatukra jellemző tulajdonságokat. Sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat, ha kicsit utánajárunk mire is számíthatunk. Így nem esünk majd kétségbe, amikor ikrek társunk elfelejti a születésnapunkat, vagy az első évfordulót. Nem sértődünk vérig, ha szűz barátunk vagy barátnőnk megállás nélkül kritizál bennünket és nem lepődünk meg, ha nyilas ismerősünk egy szenvedélyes éjszaka után szó nélkül tovább áll. Az ember nem bújhat ki a bőréből, és bármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét bebizonyítani, párunknak lesznek olyan mélyen gyökerező jellemvonásai, amelyeket nem tudunk megváltoztatni. A kérdés éppen ezért inkább az, hogy el tudjuk-e ezeket fogadni. Ehhez persze elengedhetetlen a megfelelő önismeret. Szerelem ide vagy oda, az eltérő tulajdonságok jócskán megnehezíthetik az életünket. Ezekre azonban fel lehet készülni. A horoszkópok számos speciális témakörben nyújtanak felvilágosítást, legyen az karrier, szerencse vagy éppen a szerelem. A különböző jegyek az élet ezen területén is eltérnek egymástól. Még a bika egy életre választ társat magának, addig egy skorpió könnyen félre kacsintgathat. Bár a szívnek nem lehet parancsolni, valamelyest tudatosíthatjuk a választást. Ehhez persze ismernünk kell a saját igényeinket. Ha romantikára és kényeztetésre vágyunk válasszuk a halakat, ha egy dinamikus és mozgékony társat szeretnénk, aki mellett kaland az élet, egy bak lesz a mi emberünk. Ugyanakkor, ha az elmélyült beszélgetések, a színházak és kiállítások világa vonz, egy vízöntő lehet a tökéletes választás.

A szerelmi horoszkóp ismerete nem csak a párválasztás előtt lehet fontos, színesebbé, élménydúsabbá tehetjük vele a már meglévő kapcsolatunkat is. Társunkat egy új oldaláról ismerhetjük meg, ez különösen fontos azoknál a jegyeknél, akik a többinél zárkózottabbak, visszafogottabbak. A csillagjegyek tulajdonságainak megismerése hozzásegíthet párunk jobb megértéséhez és ezáltal az elfogadásához. Ha tudatosítjuk magunkban oroszlán párunk tulajdonságait, egy alkalmat sem hagyunk ki, hogy megdicsérjük legújabb frizuráját, főztjét, vagy ruháját, hiszen tudjuk, mennyire vágyik a rajongásra. Nem felejtjük el bátortani mérleg társunkat, akit folytonos bizonytalanság gyötör, és állandó megerősítésre vár. Néhány jegy, többek között a vízöntő is, állandó megújulásra, újdonságra vágyik. Csak úgy tudjuk megtartani, ha mi magunk is képesek vagyunk erre. Ezek az apró trükkök és figyelmességek átsegíthetnek bennünket a hétköznapok nehézségin és egyszerűbbé, szebbé tehetik a mindennapokat.

Vélemények

Kovács Lili
Kovács Lili (23 éves)

A szkeptikus hozzáálásomat szerettem volna megerősíteni ezzel a teszttel. Elhihetik nekem, hogy igen nagyot csalódtam, amikor a jóslatok sorra kezdtek valóra válni. Szinte félelmetes, hogy ennyire meg van írva a sorsunk a csillagokban.

Vízöntő, Nyíregyháza
Novothy Emőke
Novothy Emőke (28 éves)

Nekem a hobbim a horoszkóp és az asztrológia. Napi szinten foglalkozok vele, de ehhez a teszthez hasonlóan jót még eddig nem nagyon találtam.

Nyilas, Budapest
Hatvani Klaudia
Hatvani Klaudia (39 éves)

Ha ez a teszt nem lett volna, a sikeres karrieremet sem tudtam volna elindítani akkor amikor a legmegfelelőbb és ezért én mindig is hálás leszek. Köszönöm!

Bak, Szigethalom
Google+:

 • AstroTarot